Unul dintre consilierii personali ai presedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va merge pe jos de la Viena la Suceava pentru a promova proiectul turistic cu finantare europeana "Pelerin in Bucovina", acesta urmand sa parcurga distanta in aproximativ o luna.

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marti, dupa o intalnire cu reprezentantii asociatiilor din turism, ca anul 2011 va insemna o ofensiva pe plan extern pentru promovarea Bucovinei ca destinatie turistica, urmand sa fie lansate ofertele turistice in cadrul mai multor targuri de profil din Viena, Torino, Munchen, Paris si chiar New York, scrie MEDIAFAX.

El a aratat ca in cadrul targurilor de turism vor fi prezentate proiectele "Pastele in Bucovina", "Hora Bucovinei" sau "Pelerin in Bucovina", ultimul proiect urmand sa devina un program cu caracter permanent, dar care va avea ca punct de plecare pelerinajul din preajma Sarbatorii Adormirea Maicii Domnului.

Flutur a spus ca pentru promovarea proiectului "Pelerin in Bucovina" consilierul sau personal Neculai Barba va parcurge, pe jos, distanta de la Viena la Suceava.

El a explicat ca "Pelerin in Bucovina" este un proiect care are punctul de plecare in Viena si destinatia este judetul Suceava, urmand ca in statiunea Gura Humorului sa fie stabilit un "centru de pelerinaj", de unde se va putea pleca pe trasee de pelerinaj, atat pe jos, cat si cu bicicletele sau caruta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.