Omul de afaceri Catalin Chelu a fost dus, marti dimineata, la Spital Universitar de Urgenta, dupa ce i s-a facut rau la Curtea de Apel Bucuresti, unde a fost adus pentru judecarea cererii sale de eliberare din arest in dosarul in care este acuzat de tentativa de mituire a lui Dan Valentin Fatuloiu.

In 14 decembrie 2010, Catalin Chelu, arestat in urma scandalului privind o presupusa tentativa de mituire a chestorului Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, a fost trimis in judecata, alaturi de alti trei oameni de afaceri din anturajul sau.

Chelu este acuzat de dare de mita si cumparare de influenta. Ceilalti trei apropiati ai sai, Nitache Stefan Badea, Cristi Antonel Bunu si Gabriel Constantinescu, vor fi judecati pentru complicitate la dare de mita, transmite MEDIAFAX.

Tribunalul Bucuresti a decis ca omul de afaceri si ceilalti trei apropiati ai sai vor fi judecati in arest preventiv.

Catalin Chelu a contestat decizia la Curtea de Apel Bucuresti, care trebuia sa ia marti in discutie recursul sau.

Adus la instanta pentru judecarea cererii sale, lui Chelu i s-a facut rau, astfel ca el a fost luat cu o ambulanta SMURD si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Corodonatorul SMURD Bucuresti, medicul Bogdan Oprita, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca acesta a fost luat cu o ambulanta dupa ce i s-a facut rau din cauza problemelor mediclae de care sufera, el fiind cunoscut ca diabetic.

Magistratii Curtii de Apel Bucurestri au amanat pentru 11 ianuarie judecarea recursului lui Catalin Chelu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.