Mai multe drumuri nationale din judetele Gorj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara, Covasna, Harghita, Maramures, Cluj si Caras-Severin sunt acoperite de un strat subtire de zapada, dar nu sunt artere blocate sau inzapezite, iar pe DN 39 Constanta-Mangalia este polei, a anuntat, luni, Centrul Infotrafic.

Potrivit situatiei primite de Centrul Infotrafic, luni dimineata nu erau anuntate drumuri nationale blocate sau inzapezite, insa pe numeroase tronsoane exista un strat subtire de zapada.

Astfel, drumurile acoperite cu zapada sunt: DN 67C Novaci - Ranca (judetul Gorj), DN 7D Greblesti - limita cu judetul Arges (in judetul Valcea), DN 7A Groapa Seaca - Jiet( judetul Hunedoara), DN 67D Obarsia Closani - Valea Cernei (judetul Mehedinti), DN 13E Zagon - Barcani (judetul Covasna), DN 57B Oravita - Anina (judetul Caras-Severin), DN7A Voineasa - Obarsia Lotrului (judetul Valcea), DN12 Ciceu - Gheorgheni, DN12A Miercurea Ciuc - Lunca de Jos, DN12C Gheorgheni - Lacu Rosu (in judetul Harghita), DN18, in zonele Gutai si Borsa (judetul Maramures) si DN1R, la Belis (in judetul Cluj). De asemenea, pe DN39 Constanta - Mangalia este polei, au precizat reprezentantii centrului Infotrafic.

Politistii le recomanda soferilor sa conduca prudent, iar pe drumurile cu zapada si polei sa utilizeze frana de motor, scrie MEDIAFAX.

Incepand de luni dimineata, in mai multe zone din Dobrogea, Muntenia, Oltenia si sudul Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura a inceput sa ninga. Meteorologii au anuntat ca in aceste zone va ninge pana marti, la ora 4.00.

De asemenea, in sud-estul tarii si la munte vantul va avea intensificari, viscolind temporar ninsoarea, mai ales in Dobrogea, iar pe litoral va aparea poleiul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.