Reprezentantii Politiei Judetene Botosani au anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma accidentului petrecut joi, la o trecere de cale ferata din localitatea Mascateni, unde un autoturism a fost lovit de un tren.

Un tren privat de calatori, care circula pe ruta Dorohoi-Iasi, a izbit o masina la trecere la nivel cu calea ferata. In urma impactului, masina a fost proiectata la cel putin 300 de metri, informeaza Realitatea.net. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Botosani, Daniela Darea, cele patru persoane - o femeie si trei barbati - aflate in masina lovita de tren au fost gasite decedate, informeaza MEDIAFAX.

Trei dintre victime sunt incarcerate, iar la ora transmiterii acestei stiri se intervenea pentru scoaterea lor dintre fiarele masinii, in timp ce a patra victima - un barbat - a fost gasita la o distanta de aproximativ 200 de metri de locul impactului.

Conform Politiei, pasagerii se aflau intr-un autoturism Cielo , al carui sofer nu s-a asigurat la trecerea de cale ferata, ignorand semnalele acustice si luminoase ale trenului.

"Soferul care conducea nu s-a asigurat ignorand semnalele acustice si luminoase. Unul dintre pasageri a fost aruncat pe calea ferata. Nu s-a putut face nimic. Sunt cu varsta intre 40-50 de ani. Impactul a fost deosebit de puternic", a declarat Simionescu Cristian, Ambulanta Botosani, potrivit Realitatea.net.

Conform surselor citate de MEDIAFAX, niciun calator al trenului nu a avut de suferit in urma accidentului, iar garnitura este oprita in localitatea Albesti.

Accidentul s-a petrecut la o trecere de cale ferata din localitatea Mascateni, comuna Albesti din judetul Botosani, care nu era semnalizata prin bariere, si prin Crucea Sfantului Andrei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.