Doua persoane au fost ranite grav in urma unei explozii ce a avut loc miercuri noaptea intr-un bloc din cartierul Balta Alba.

Incidentul a avut loc in jurul orei 2.00, cand echipele Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta au fost sesizate ca intr-un imobil aflat la etajul cinci al unui imobil din cartierul Blata Alba a avut loc o explozie puternica, potrivit MEDIAFAX.

In imobil se aflau trei persoane. Doua dintre acestea, un tanar si tatal sau, au suferit arsuri si au fost transportate la Spitalul de de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti. Cea de-a treia persoana, mama, care se afla in dormitor, a fost salvata de pompieri, aceasta nesuferind leziuni.

Focul a fost stins dupa aproximativ trei ore de interventie
.

O echipa formata din politisti, procurori si pompieri a deschis o ancheta in acest caz, urmand sa stabileasca motivul exploziei. Din primele informatii se pare ca nu a fost vorba de o scurgere de gaze. Explozia s-ar fi putut produce de la cele doua butelii de voiaj pe care familia le avea in balcon.


Pe 22 decembrie, cu cateva zile inainte de Craciun, a mai avut loc o explozie puternica intr-un bloc de locuinte din Bacau. Deflagratia a fost urmata de un incendiu ce a cuprins 2 etaje, cauza fiind, la fel, o scurgere de gaze. [Cine este vinovat pentru explozia de la Bacau?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.