Starea sanatatii lui Adrian Sobaru, barbatul care s-a aruncat joi dimineata de la balconul Parlamentului, este stabila si ar putea fi operat peste cateva zile, medicii estimand ca saptamana viitoare ar putea fi externat.
"Starea este stabila. A avut mari dureri de cap. Va fi operat pana la sfarsitul saptamanii pentru a-i fi redresate fracturile de la nivelul fruntii", au declarat, pentru MEDIAFAX, membri ai echipei medicale.

Adrian Sobaru, angajatul TVR, are fracturi la nivelul oaselor frontale, a nasului si globilor oculari, insa nu are nicio leziune care sa ii puna in pericol viata, declara, joi, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), Catalin Carstoiu.

De asemenea, Carstoiu spunea ca echipa de la SUUB se ocupa doar de partea medicala, motivatia tentativei de sinucidere urmand sa fie explicata de Adrian Sobaru si de psihologi. Managerul adauga ca orice tentativa suicidara are si o componenta psihologica, iar aceasta va fi abordata de specialisti.

"Motivatia acestui gest este treaba unor oameni care se ocupa de acest aspect", a spus Carstoiu.

Adrian Sobaru, angajat al TVR, s-a aruncat de la balconul Parlamentului in semn de protest, el strigand: "Boc, ati luat drepturile copiilor". Sobaru a cazut de la o distanta de cinci metri peste unul dintre pupitrele salii de plen, pe care l-a si rupt.

Surse din TVR spuneau ca Adrian Sobaru si-ar fi premeditat demersul, pentru ca nu era programat la filmarea de joi din Parlament, dar a cerut sa mearga in locul unui coleg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.