Sase furturi si o tentativa de savarsire a acestei infractiuni au avut loc, in noaptea de duminica spre luni, la magazinele Mic.ro din sectoarele 1, 2, 4 si 6 din Capitala, hotii sustragand sume intre 500 si 1.800 de lei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat ca infractiunile au avut loc intre orele 1.00 si 6.00. Hotii au intrat in magazine prin fortarea usilor si au furat din casele de marcat sume cuprinse intre 500 si 1.800 de lei.

Avand in vedere modul de operare similar, politistii cred ca este vorba despre aceiasi autori, transmite MEDIAFAX.

Potrivit lui Ciocan, pentru investigarea cazurilor s-a format un grup de lucru din care fac parte politisti de la sectoarele 1, 2, 4 si 6, precum si ofiteri de la Serviciul Investigatii Criminale. Anchetatorii au mers deja la fata locului, pentru a cauta urme lasate de hoti si probe.

"Politia Capitalei recomanda ca pe perioada sarbatorilor de iarna sa se evite depozitarea sumelor de bani in incinta societatilor comerciale", a spus Ciocan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.