Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SABI) a inregistrat, in ultimele 24 de ore, 1.733 de solicitari cu 979 de urgente, printre care zeci de depresii si tentative de suicid, cat si probleme cauzate de consumul etnobotanicelor sau suferinte digestive din cauza exceselor alimentare.
Managerul SABI, dr. Alis Grasu, a declarat, duminica, agentiei MEDIAFAX, ca din cele 979 de urgente, 183 au fost pentru probleme digestive, 35 pentru cazuti in strada, 12 tentative de suicid, cat si aproape 30 de depresii si intoxicatii cu substante halucinogene.

De asemenea, alte 35 de solicitari au venit pentru persoane in stari de inconstienta, 140 lipotimii si sincope, 48 de traumatisme.

"De sambata dupa amiaza si pana duminica, la ora 5.00, cele mai multe solicitari au fost pentru traumatisme si agresiuni. Raportat la aceeasi perioada in 2010 au fost inregistrate mai putine solicitari", a precizat managerul SABI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.