Doar cateva zile ne mai despart de sarbatoarea Craciunului. Afla ce cadou isi dorecte fiecare zodie.

Cu siguranta, lista de cadouri este pregatita, insa de cele mai multe ori descoperirea darului potrivit nu este tocmai o misiune usoara. Asadar, pentru a afla ce isi doresc de la Mos Craciun persoanele dragi, tine cont zodiile care ii reprezinta.

  • Berbec

Berbecul este o zodie de Foc si apreciaza cadourile de calitate, cat mai practice. Nativul zodiei este o persoana dechisa si sincera, asadar il poti intreba fara rezerve ce-si doreste si vei afla raspunsul exact. Asa cum el va incerca intotdeuna sa ofere darul perfect, isi doreste la randul lui un cadou util, care sa-i demonstreze ca este apreciat. Berbecul este o persoana dinamica si entuziasta care nu priveste cadoul ca pe un gest simbolic. Pentru el conteaza atentia pe care i-ai acordat-o cautandu-i darul perfect. Va aprecia ca te-ai straduit sa gasesti obiectul potrivit, asadar surprinde-l cu un produs de calitate, cat mai original. Daca vrei sa fii Mos Craciun pentru un Berbec iti putem sugera urmatoarele cadouri: produse cosmetice, parfumuri scumpe, ghiduri practice, un vin de colectie, toate ambalate si personalizate cat mai deosebit.

  • Taur

Nativii zodiei Taur sunt guvernati de planeta dragostei si a frumusetii, Venus. Astfel, planeta guvernatoare le intensifica dorinta pentru frumos si bun gust. Ce isi doresc Taurii de la Mos Craciun? Orice cadou personalizat, oferit din inima: decoratiuni pentru casa, un tablou deosebit, o cutie de bomboane fine, piese vestimentare, dar si alte daruri haioase, care sa-i aduca aminte cu drag de persoana care i l-a daruit. Taurul este o persoana cordiala, care adora confortul si are un simt artistic foarte bine dezvoltat. La fel de bine poate fi surprins cu un cadou handmade, realizat in totalitate de tine. Nativii zodiei Taur adora surprizele, asadar nu vor sulfa nicio vorba pentru a deconspira ce-si doresc. Acestia asteapta sa fie cu adevarat surprinsi, de aceea mosul va trebuie sa ambaleze cadoul intr-o maniera cat mai personala.
Citeste si:
SPĂRGĂTORUL DE NUCI ȘI CU MINE - pianista Alexandra Dariescu oferă...
SPĂRGĂTORUL DE NUCI ȘI CU...

  • Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt guvernati de planeta Mercur, care le sporeste sprirtul practic si atractia catre ingeniozitate. Acestia apreciaza daruri utile pe care le pot folosi. De asemenea, Gemenii sunt foarte curiosi, interesati de obiecte si descoperiri care le pot incita nevoia de cunoastere. Ii poti stimula inteligenta daruindu-i un joc de logica, cub rubik, CD-uri cu muzica clasica sau carti. Daca iti doresti sa-i cumperi de imbracat, tine cont de culorile sale favorite: oranj, violet, verde sau galben. Mos Craciun il mai poate surprinde pe nativul zodiei Gemeni cu o invitatie intr-o excursie, accesorii pentru telefonul mobil, un MP3 player, cani personalizate, bratari sau rechizite pentru birou.

Descopera ce isi doresc de la Mos Craciun si celelalte zodii pe kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.