Vremea se mentine calda, cu maxime ce depasesc 10 grade. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Meteorologii anunta pentru joi vreme calda: temperaturile maxime pornesc de la 3 grade si ajung pana la13 grade in zonele de deal. Vantul va avea intensificari in Banat, in sudul Crisanei, pe litoral si la munte.
In Capitala, temperaturile urca de la minus 1, 2 grade in zori, pana la 7 grade dupa masa, potrivit Realitatea tv.

La munte vremea va fi calda pentru sfarsitul lunii decembrie, cu valori termice pozitive la pranz chiar si la inaltimi de 2.000 de metri. In urma incalzirii, stratul de zapada se va micsora si va aparea riscul de avalanse la peste 1.800 de metri.

Se vor inregistra 14 grade la Timisoara, 12, 13 la Arad si Oradea, 10 grade la Deva si Sibiu. La Miercurea Ciuc, temperatura trece de zero grade. Vor fi 7 grade maxima la Drobeta, 6 la Craiova si Giurgiu, 9 la Calarasi, 10 la Ploiesti si chiar mai mult in zonele de deal. In Dobrogea este de asemenea vreme frumoasa si calda, cu maxime predominant peste 10 grade: 10 la Tulcea, 9 la Cernavoda si 13 la Constanta
.

In Ajunul Craciunului
vom avea parte de vreme mult mai calda decat in mod obisnuit la aceasta data, cu maxime la pranz intre 3 si 13 grade, valori cu 6-8 grade peste normele climatologice.

In Capitala, vineri vremea va fi de asemena calda , cu 9 grade la pranz. Printre nori se arata si soarele, dar dimineata este ceata.

Sambata, de Craciun, vremea este calda, dar ploioasa. Va ploua pe suprafete extinse in vestul, centrul si nordul tarii. Temperatura va scadea cu cateva grade in regiunile de dincolo de Carpati. Cele mai mari maxime vor fi in Dobrogea, 15 grade la pranz.

In Capitala se vor inregistra10 grade la pranz, dar cerul va fi temporar noros si din cand in cand va ploua slab.

Vremea in urmatoarele trei zile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.