Magazinele din Capitala care vand produse etnobotanice si halucinogene la o distanta mai mica de 1,5 kilometri de scoli, camine, biblioteci, tabere scolare, biserici, spitale si gari vor fi interzise.

Proiectul care prevede interzicerea magazinelor de etnobotanice in Capitala a fost aprobat, vineri, de consilierii municipali, cu doua amendamente, scrie Cotidianul.

Proiectul a fost initiat de consilierul liberal Horia Scarlat si s-a aflat in dezbatere publica pana in 28 noiembrie, fiind supus aprobarii in prima sedinta a CGMB. Acest proiect mai prevede ca aceste magazine sa fie interzise in jurul unitatilor de invatamant, spatiilor destinate procesului de invatamant, unitatilor de cercetare stiintifica, bibliotecilor, caminelor, internatelor, cantinelor, caselor de cultura ale studentilor, caselor corpului didactic, caselor universitare, taberelor scolare, bazelor si complexelor cultural-sportive, palatelor si cluburilor copiilor si elevilor.

Prin cel de-al doilea amendament adus proiectului au fost extinse unitatile in jurul carora vor fi interzise magazinele de etnobotanice, fiind incluse si bisericile, spitalele si garile, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.