Treisprezece accidente rutiere, soldate cu trei raniti grav si 86 de tamponari au avut loc, in ultimele 24 de ore in Capitala, in multe zone din oras traficul fiind ingreunat din cauza ninsorii, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere Bucuresti, Ioana Stancu.

Pe langa cele trei persoane ranite grav au fost si 11 raniti usor, a mai spus, vineri dimineata, Ioana Stancu, precizand ca in Bucuresti se petrec, in medie, 17-18 accidente cu victime, astfel ca cifrele sunt chiar sub asteptari.

In ceea ce priveste tamponarile, media este de 80-100 pe zi, si acestea incadrandu-se in limite normale.

  • In ce zone se circula cu probleme in Capitala?

La ora transmiterii acestei stiri se circula cu dificultate, din cauza ninsorii, pe Calea 13 Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevadrul Carol, Soseaua Stefan cel Mare, Soseaua Mihai Bravu, Barbu Vacarescu si Soseaua Colentina.

De asemenea, Ioana Stancu a precizat ca sunt probleme pe marile bulevarde si in zona centrala a Capitalei.

In plus, exista patru semafoare defecte, respectiv la intersectiile Pache Protopopescu-Strada Traian, Pache Protopopescu-Strada Matasari, Bulevardul Ion Mihalache-Nicolae Titulescu si Nicolae Grigorescu-Constantin Brancusi.

Pentru a monitoriza situatia din trafic si pentru a fluidiza circulatia, Brigaza de Politie Rutiera Bucuresti a suplimentat numarul de politisti din strada, a mai precizat Ioana Stancu.

"In perioada 13-24 decembrie, beneficiem de sprijinul a 80 de cadre de politie rutiera, de la serviciile teritoriale de politie rutiera din tara, care vor actiona impreuna cu noi in punctele nevralgice, respectiv zona pietelor, a intersectiilor mari, unde sunt de obicei probleme", a spus purtatorul de cuvant.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.