O femeie din judetul Suceava si-a rupt piciorul in timp ce se afla pe un camp, iar apoi a murit inghetata. Cadavrul acesteia a fost, in cele din urma, sfasiat de caini.
Trupul femeii in varsta de 67 de ani a fost descoperit marti, la mai multe zile dupa ce aceasta disparuse, potrivit Realitatea.net. Din ancheta politiei rezulta ca aceasta a alunecat in timp ce se deplasa pe un camp din sat, suferind o fractura la laba piciorului, iar leziunea nu i-a mai permis sa se deplaseze.

Necropsia cadavrului a aratat ca femeia a decedat din cauza unui soc hipotermic survenit dupa orele in care a stat in frig. Pana sa fie descoperita, cainii au mancat cea mai mare parte a membrelor superioare ale femeii.

[VIDEO] Gerul face primele victime


  • Un copil a degerat, dupa ce a mers 4 kilometri pe jos, pentru a ajunge la scoala. Potrivit Adevarul, elevul, in varsta de 14 ani, a ajuns joi la Spitalul judetean de urgenta Vaslui cu degeraturi la maini si picioare, dupa ce a mers pe jos circa 4 kilometri pentru a ajunge la scoala. Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui a demarat o ancheta in acest caz pentru a afla de ce elevul a venit pe jos la scoala si de ce primaria nu i-a pus la dispozitie un mijloc de transport.
  • Peste 200 de oameni au ajuns, in doar trei zile la Spitalul Judetean din Arad dupa ce au alunecat pe gheata. Un sfert dintre acestea au suferit fracturi si au avut nevoie de ghips. Si la Ploiesti, oamenii s-au ales cu fracturi, luxatii sau entorse.Potrivit Realitatea.net, victimele ghetii au fost in special batranii. "Cei mai afectati au fost persoanele in varsta, care au o stabilitate mai precara", a declarat dr. Vlad Levodeanschi, medic ortoped.
  • Potrivit monitorulsv.ro, tot acum doua zile, si un octogenar din comuna Draguseni a fost gasit mort pe un camp din localitatea de domiciliu. Si la acesta cauza mortii a fost inghetul, cel mai probabil batranul lovindu-se dupa o cazatura si nereusind sa se mai ridice.
  • Tot marti, o batrana in varsta de 81 de ani, din Radauti, a fost gasita decedata in casa de un echipaj al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.
  • Un barbat in varsta de 43 de ani a fost gasit mort, din cauza frigului, duminica, in locuinta sa din localitatea Harlau, judetul Iasi.
  • Tot duminica, cinci persoane, cu varste cuprinse intre 30 si 59 de ani, din Iasi, au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din municipiu cu hipotermie, doua dintre acestea fiind in coma, a declarat seful Unitatii Primiri Urgente a SJU Iasi, medicul Tudor Ciuhodaru. Cele doua persoane in coma cu hipotermie sunt un om al strazii si un barbat gasit in scara unui bloc. Temperatura corpului celor doi in momentul in care au fost gasiti era de 29 - 30 de grade Celsius. Celelalte trei persoane sunt in afara oricarui pericol.

Cod galben de ninsori

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.