O femeie care s-a recomandat drept verisoara presedintelui Traian Basescu a ridicat in numele acestuia premiul de la Gala "Zece pentru Romania".
Incident neplacut la decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania": O femeie care s-a recomandat drept verisoara lui Traian Basescu a ridicat in numele acestuia premiul pentru presedinte. Ulterior, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat printr-o interventie telefonica faptul ca presedintele nu a desemnat pe nimeni sa ridice trofeul. Dupa incheierea evenimentului, trofeul a fost recuperat, potrivit Realitatea.

Femeia a spus ca se numeste Daniela Alexandra Zamfirescu si este verisoara presedintelui Traian Basescu. "Sunt onorata sa ridic acest premiu decernat verisorului meu Traian Basescu, presedintele Romaniei. In numele lui va multumesc enorm. Ma numesc Daniela Alexandra Zanfirescu si eu cred ca multa lume din aceasta sala ma cunoaste", a declarat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.