O razie de amploare are loc, miercuri dimineata, la complexul comercial Dragonul Rosu din Capitala, pentru identificarea produselor contrafacute si a persoaneor care muncesc fara forme legale.

Claudia Burada, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca la Dragonul Rosu se fac 50 de controale pentru verificarea documentelor contabile, identificarea produselor contrafacute, precum si stabilirea situatiei juridice a angajatilor.

Astfel, se urmareste depistarea angajatilor fara forme legale, dar si a cetatenilor straini care au depasit dreptul de sedere.

La actiune participa o suta de persoane, printre care ofiteri de la Serviciul Antifrauda de la IPJ Ilfov, angajati ai Oficiului Roman de Imigrari, de la Inspectoratul Teritorial de Munca, precum si jandarmi de la Brigada Speciala.

Simultan, alte controale se fac, miercuri dimineata si la societati comerciale din mai multe localitati din judetul Ilfov, potrivit Claudiei Burada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.