Vezi care sunt modificarile in circulatia trenurilor in perioada sarbatorilor de iarna.

Pentru adaptarea ofertei de transport la traficul de calatori estimat in perioada sarbatorilor de iarna, CFR anunta ca vor fi anulate 74 de trenuri de rang superior, in zilele de 24, 25, 26 decembrie si 1 ianuarie 2011, pe toate regionalele din tara.

Potrivit CFR, cele 74 de trenuri, accelerat, rapid si intercity, vor fi anulate pe cele opt regionale: Iasi, Cluj-Napoca, Brasov, Constanta, Galati, Bucuresti, Timisoara si Craiova.

Totodata, unele trenuri personale care asigura traficul de naveta in jurul oraselor vor fi anulate in zilele cu trafic redus din perioada sarbatorilor, respectiv 25, 26, 31 decembrie 2010 si 1 ianuarie 2011.

In acest sens, CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521.

Vezi aici lista completa a trenurilor anulate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.