Curtea de Apel Bucuresti a decis marti, definitiv, ca Andrei Placinta sa fie cercetat in arest preventiv, in dosarul in care este acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, daiar si distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Tot astazi, Andrei Razvan Placinta ke-a cerut procurorilor Parchetului Capitalei sa-l cerceteze pentru omor pe cel care atras cu pistolul asupra masinii in care se afla cand s-a produs agresiunea pentru care a fost arestat preventiv.

In acest sens, fiul senatorului Sorina Placinta, a facut o plangere la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in timpul dezbaterilor privind contestatia acestuia fata de hotararea prin care Tribunalul Capitalei a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile. Plangerea a fost facuta pe numele unei persoane al carei nume nu a fost furnizat.

Potrivit avocatilor, asupra masinii tanarului s-a tras cu un pistol, dovada fiind si camasile de cartus gasite atat in interiorul masinii, cat si un act medical eliberat de Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Razvan Andrei Placinta este acuzat de tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Dupa pronuntarea solutiei, avocatul lui Andrei Placinta, Raul Iancovici, a declarat ca rezultatul testelor indica faptul ca tanarul nu a consumat produse etnobotanice.

Dupa incidentul din 6 decembrie, Andrei Razvan Placinta a fost tratat pentru rani superficiale la nivelul membrelor, in Serviciul Urgente de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Medicii au precizat ca Andrei Placinta a avut doar rani minore, care au fost tratate in Serviciul Urgente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.