Meteorologii anunta temperaturi tot mai scazute si ninsori slabe.

Vremea se raceste in toata tara, odata cu avansul spre noi a masei de aer polar din centrul continentului. Meteorologii anunta pentru urmatoarele zile temperaturi din ce in ce mai scazute, chiar si cu sase grade sub cele normale pentru aceasta perioada.

Astfel, incepand de astazi, ninsorile se extind peste toate regiunile tarii. Maximele nu vor trece de minus 4 in depresiunile din estul Transilvaniei si cel mult 4 pe litoral. Bucurestenii vor avea parte de nori, ceva ninsoare si cel mult 2 grade in cursul zilei.

Miercuri va fi si mai frig, cu maxime de 2 grade pe litoral. In Capitala, meteorologii anunta o amiaza cu numai 0 grade.

Ziua de joi
va fi si mai rece decat cea de miercuri. Dimineata va fi geroasa in vestul, centrul si nordul tarii, cu temperaturi sub minus 10 grade, iar in depresiuni si sub minus 20 de grade. La amiaza vor fi 1, 2 grade peste zero numai pe litoral. In Bucuresti, este posibil sa ninga, dimineata va fi ger, cu minus 10 grade, iar la amiaza doar -1 grad.

"Temperatura este in scadere. Sunt 6 grade sub regimul termic normal, in special in nordul si centrul tarii. Daca marti si miercuri mai putem avea maxime pozitive, dar modeste, 1-3 grade deasupra lui zero in sudul si sud-estul tarii, joi poate doar pe litoral temperatura mai poate trece de pragul de inghet", a declarat Elena Cordoneanu, meteorolog Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.