Bucuresti, avem o provocare pentru tine! Vrem sa spargem gheata care s-a format in jurul cuvantului "donatie". Astfel, pe 17 si 18 decembrie se desfasoara un program de strangere a 10.000 de carti!

Programul national Sustin Educatia si-a propus sa asigure resursele necesare pentru desfasurarea activitatilor educative in scolile din Romania, in conditiile in care copii de gradinita si elevi nu primesc educatia necesara pentru ca nu au carti, suport de educatie si invatare.

Cartile pentru 3000 de copii vor fi stranse pe 17 si 18 decembrie in urmatoarele locatii:

British Council, Romania, vineri, intre 12.00 si 18.30 si sambata, intre 9.00 si 13.15, si Centrul National al Dansului, cladirea TNB, latura nordica, vineri si sambata intre 9.00 si 18.00

Despre ce carti este vorba? lectura obligatorie si suplimentara pentru scoala primara, generala si liceu, carti de povesti, ilustrate, cu abtibilduri sau cu puzzle-uri, atlase, culegeri de matematica sau literatura, carti de specialitate, dictionare de limbi straine, DEX si DOOM. Listele complete intocmite de dascali pot fi citite aici:

Mai multe informatii despre program, modalitati de participare si donatii la sustineducatia.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.