Temperatura de minus 21 de grade Celsius a fost inregistrata, in noaptea de sambata spre duminica, la Intorsura Buzaului, in judetul Covasna, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna, in zona.

Potrivit meteorologului de serviciu de la statia Intorsura Buzaului, termometrele au indicat, in noaptea de sambata spre duminica, minus 21 de grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura inregistrata in aceasta iarna, in zona, relateaza MEDIAFAX.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata vreodata la Intorsura Buzaului, localitate supranumita "Mica Siberie", a fost in februarie 2005, cand in zona erau minus 36 grade Celsius.

In alte zone ale judetului Covasna s-au inregistrat temperaturi cuprinse intre minus 17 si minus 15 grade Celsius.

Duminica la pranz, la Intorsura Buzaului termometrele indicau minus 10 grade Celsius, iar la Sfantu Gheorghe si Targu Secuiesc - minus 7 grade Celsius.

Toate drumurile publice din judetul Covasna sunt deschise circulatiei, dar pe unele tronsoane traficul se desfasoara ingreunat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.