Un politist de la Transporturi Feroviare Gara Constanta a murit, sambata dimineata, dupa ce, potrivit ipotezei anchetatorilor, s-ar fi impuscat accidental, in piept, cu o arma cu gloante de cauciuc, aflata in dotarea postului de politie.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta, incidentul a avut loc sambata dimineata, in jurul orei 09.00, la postul de politie din Gara Constanta.

Agentul de politie Constantin Faur, de 36 de ani, a fost gasit de catre un coleg impuscat in piept cu arma cu gloante de cauciuc din dotarea postului .

Colegul agentului se afla pe peron, iar la un moment dat a auzit un foc de arma, astfel ca a intervenit imediat, sunand la numarul unic de urgenta 112, informeaza MEDIAFAX.

Politistul, ranit grav in piept, a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata agentului.

Conducerea IPJ Constanta si procurori ai Parchetului Tribunalului Constanta au deschis o ancheta, pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc incidentul, primele ipoteze indicand ca ar fi vorba despre un accident.

De asemenea, anchetatorii iau in calcul ipoteza ca politistul sa fi fost impuscat de o persoana cu care fusese vazut certandu-se inainte de producerea incidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.