TEDWomen/in transmisiune live la Bucuresti. Genul acela de momente in care simti ca ai capatat foarte multa energie. Este energia pe care o impart oamenii senzationali celor din jur.
Daca nu ati auzit pana acum despre Conferitele TED, este timpul sa aflati ca acestea sunt celebre in toata lumea si promoveaza acei oameni, cu acele idei, care merita sa fie cunoscute. Conferintele TED se desfasoara in fiecare an in Washington DC, pentru ca mai apoi, acestea sa faca inconjurul intrenetului, iar ideile sa se imprastie in toata lumea, fiind adevarate izvoare de inspiratie.

Sunt povestile unor oameni uimitori care fac ca in jurul lor, lumea sa devina mai buna, sa se schimbe. Sunt prezentati aici oameni exceptionali, iar Conferintele TED au devenit adevarate repere in lumea contemporana. Nu conteaza ca sunt artisti, cercetatori, medici, oameni de afaceri, antrepenori, activisti sau pur si simplu entertaineri. Chiar nu are importanta. Important este ca acesti oameni au ceva de zis. Sunt oameni care muncesc si creaza din pasiune si nu din interese financiare, sunt cei care nu pot sa ramana nepasatori la ceea ce este in jurul lor.

Conferintele TED le dau vizibilitate acestor oameni cu o forta extraordinara si creativitate desavarasita. Ei sunt cei care reusesc efectiv sa faca CEVA, pentru comunitatile in care traiesc, pentru dezvoltarea si buna-starea societatii, in general, mobilizand prin forta exemplului si pe cei din jur.

  • Anul acesta, conferinta a fost pusa sub semnul femininului, fiind recunoscuta, subliniata, importanata extraordinara de care dau femeile in diversele domenii in care activeaza. In multe parti ale lumii, inca grav discriminate, ele au capacitatea de a lupta pentru o viata mai buna pentru copiii lor si pentru comunitatile lor.

Dupa modelul TED, in toata lumea s-au creat mici nuclee care impartasesc aceleasi valori. La Bucuresti, un grup de oameni tineri, destepti si sufletisti, a pus bazele TEDxBucharest si activeaza in acelasi spirit al “ideilor care merita impartasite” prin organizarea unor evenimente locale independente, sau transmisiuni live ale conferintelor din Statele Unite.
Citeste si:
Conferința națională tineri cu scleroză multiplă 2023
Conferința națională tineri...

Asa se face ca, la invitatia TEDxBucharest, ne-am strans in Biblioteca Academieie Romane, in jur de 150 de fani ai ideilor care merita sa fie impartasitei, pentru a urmari transmisia live acelei de-a doua zile a conferintei globale care a avut loc la Washington DC, dedicata femeilor si modului in care ele transforma lumea. Tehnologia moderna reduce distanta spatiu-timp, dupa cum Amber Case, tanara specialista in ceea ce se numeste Cyborg anthropology, a subliniat.

Citeste articolul integral pe Garbo.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.