Drumul National 19, care face legatura intre Satu Mare si Sighetu Marmatiei, a fost inundat in aceasta dimineata in urma revarsarii raului Tisa, fiind afectata o portiune de aproximativ 500 de metri, in zona localitatii maramuresene Teceu, astfel ca traficul rutier a fost inchis.

DN 19 a fost inundat in urma revarsarii raului Tisa, apa ajungand la zece centimetri pe carosabil, pe o portiune de aproximativ 500 de metri in zona Remeti-Teceu, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, nivelul raului este in crestere, iar in jurul orei 16.00 se asteapta viitura maxima pe Tisa, din Ucraina.
Purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures a anuntat ca ar putea fi inundate aproximativ 200 de case din localitatile Teceu si Remeti.

La ora transmiterii acestei stiri, aproximativ o suta de persoane lucreaza la ridicarea unui dig in zonele afectate.
De asemenea, sunt probleme si pe DN 18, in Pasul Gutai, unde se circula pe un singur sens din cauza aluviunilor ajunse pe sosea
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.