O asistenta maternala din Bistrita este cercetata de politisti pentru rele tratamente aplicate minorului, dupa ce a batut cu biciul o adolescenta de 14 ani.

Asistenta maternala avea in grija o adolescenta de 14 ani, dar si un baiat de 11 ani.

politistii Serviciului de Investigatii Criminale au fost sesizati, cu o zi in urma, de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Bistrita-Nasaud ca O asistenta maternala a batut-o pe fata cu biciul, relateaza MEDIAFAX.

"In cursul lunii noiembrie, asistenta a agresat-o fizic pe adolescenta de 14 ani care se afla in plasament la aceasta. Mai exact, in dupa-amiaza zilei de 26 noiembrie asistenta maternala i-a aplicat fetei mai multe lovituri cu un bici peste coapse din cauza ca i-a gasit un caiet in care avea scrise si desenate imagini cu caracter obscen si vulgar"
, a declarat Petrosanu.

Politistii o cerceteaza in libertate pe asistenta maternala, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Miercuri, Comisia pentru Protectia Copilului a dispus luarea din plasament a celor doi copii pe care ii avea in grija asistenta maternala, acestia fiind dusi la Centrul de Servicii Sociale Comunitare Beclean.

Totodata, asistenta maternala a fost suspendata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.