Doi indivizi cu cagule pe fata au reusit sa sparga un bancomat aflat intr-o societate din Brasov, dupa ce i-au legat pe paznici cu cabluri.

Doua persoane cu cagule pe cap au intrat astazi, in jurul orei 2.30, in incinta parcului industrial Carfil. Acestia i-au imobilizat pe agentul de paza si pe ofiterul de serviciu, dupa care au spart bancomatul din incinta, au informat politistii brasoveni.

Cei doi indivizi au intrat prin usa de acces in societate care era deschisa, au ajuns initial in biroul ofiterului de serviciu, pe care l-au legat cu cabluri de un scaun, dupa care s-au dus in biroul agentului de paza, pe care l-au imobilizat de asemenea, fara insa a-i agresa fizic, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov comisar-sef Liviu Naghi, relateaza MEDIAFAX.

"In timp ce unul dintre hoti ii supraveghea pe cei doi angajati ai societatii, celalalat a taiat cu un flex usa bancomatului, de unde a sustras cinci sertare cu bani. Bancomatul era unul de tip vechi, iar operatiunea a fost executata foarte rapid, fiind taiate balamalele"
, a spus Naghi.

Bancomatul a fost alimentat in cursul zilei de luni cu suma de 110.000 lei, insa nu se stie exact cati bani existau in bancomat in momentul jafului
.

Politistii cred ca cei doi nu au lucrat singuri si ca ar fi fost implicate si alte persoane, dar nu se stie exact numarul acestora.
Conform cercetarilor politistilor, bancomatul nu era monitorizat de agentia de paza, iar societatea nu era prevazuta cu sistem de supraveghere video.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.