Omului de afaceri Sorin Ovidiu Vintu i s-a facut rau, luni, la Tribunalul Bucuresti, unde trebuia sa fie audiat in procesul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolae Popa, el primind incuviintarea instantei sa plece la spital, dar cu conditia ca la urmatorul termen sa aduca acte medicale.

Avocatul lui Sorin Ovidiu Vintu, Viorel Ros, a sustinut, in deschiderea dezbaterilor de luni din procesul in care este judecat pentru favorizarea lui Nicolare Popa, ca omului de afaceri ii este "foarte rau", ca "umbla cu sticluta de nitroglicerina dupa el" si ca starea sa precara de sanatate nu ii permite prezenta la acest termen al procesului, transmite MEDIAFAX.

Viorel Ros a precizat ca el a fost cel care a insistat ca Vintu sa intre in sala de judecata pentru a-si arata disponibilitatea fata de proces, in conditiile in care inca de la inceputul zilei omul de afaceri a sustinut ca ii este rau.

Judecatorul Camelia Bogdan a admis ca Sorin Ovidiu Vintu sa fie lasat sa plece la spital - in conditiile in care la termenul de luni se dorea audierea omului de afaceri -, dar doar cu conditia ca la un termen urmator acesta sa faca dovada cu acte medicale a situatiei sale dupa controlul de luni.

Astfel, Vintu a parasit Tribunalul Bucuresti pentru a merge la un spital, pentru investigatii.

Omul de afaceri a ajuns, in jurul orei 13.30, la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde se afla in investigatii la Camera de garda, au declarat surse medicale.

Procesul continua, urmand ca la termenul de luni avocatii sa sustina o serie de cereri si exceptii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.