Majoritatea romanilor nu cred ca vor primi bonusuri de Sarbatori.
Peste 75,5% dintre angajati considera ca in 2010 nu vor primi niciun bonus cu ocazia sarbatorilor de iarna, in contextul actualei situatii economice, potrivit unui sondaj al site-ului BestJobs.ro, relateaza Agerpres.

Sondajul, efectuat pe un esantion de 5.192 utilizatori activi, a relevat faptul ca asteptarile romanilor in ceea ce priveste perioada Sarbatorilor de iarna au scazut dramatic, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2008.

Astfel, daca in anul 2008, anul de debut al crizei economice, peste 38% dintre romani se asteptau sa fie rasplatiti de Sarbatori cu o prima sau un bonus, in 2010, doar 24% au aratat aceeasi incredere.

Totusi, de partea cealalta a baricadei, managerii si responsabilii HR sunt un pic mai increzatori, 47% dintre acestia afirmand ca sunt dispusi sa ofere de Craciun un bonus in bani, vouchere sau produse platite de companie angajatilor, in timp ce peste 52% nu vor acorda niciun fel de prime.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.