Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu ramane cu interdictia de a parasi tara, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a mentinut decizia instantei inferioare privind prelungirea acestei masuri si pe durata cercetarii judecatoresti.

Astfel, Sorin Ovidiu Vantu nu are voie sa plece din tara, masura aplicandu-se si lui Octavian Turcan si Alexandru Stoian.

Curtea de Apel Bucuresti a luat in dezbatere o contestatie a lui Sorin Ovidiu Vantu si a lui Octavian Turcan, fata de o decizie a Tribunalului Capitalei, transmite MEDIAFAX.

Aceasta instanta a admis, in 8 noiembrie, solicitarea procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie de prelungire a masurii interdictiei de a parasi tara si pe durata cercetarii judecatoresti.

In 12 octombrie, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul instantei supreme i-au trimis in judecata pe Sorin Ovidiu Vintu si Octavian Turcan pentru favorizarea infractorului si pe Alexandru Stoian pentru complicitate la aceasta infractiune.

Procurorii au stabilit, in urma probatoriului administrat, ca in perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010, Sorin Ovidiu Vintu a transmis din totalul sumei anuale de 200.000 euro, "convenite cu condamnatul Popa Nicolae", doua transe de 50.000 euro, respectiv 20.000 euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.