Despre aparatele de prajit painea s-a vorbit enorm. Inca de la inceputuri, in preistorie, cand oamenii pesterilor reuseau sa isi prajeasca painea tinand-o deasupra focului improvizand diferite gratare rustice si pana astazi cand toasterele s-au adaptat modernitatii, un singur lucru a fost cert: aparatul de prajit paine te defineste.

Vorbeste clar despre individualitatea ta, despre statutul social, aspiratii si dorinte si chiar si despre ipostaza emotionala.

Astfel, un tanar cuplu poate primi un cadou de nunta, nu, rectificam, trebuie sa primeasca un cadou de nunta in forma unui toaster care va functiona exact ca un psihoterapeut pe parcursul mariajului. Ii va aduce pe amandoi in bucatarie, in momentul micului dejun, in asteptarea a ceea ce trebuie sa fie o felie perfect rumenita. Aceasta activitate leaga oamenii pe viata.

Un tanar adolescent tenebros si nelinistit isi poate regasi linistea, avand alaturi un aparat de prajit painea plin de abtibilduri cu simboluri anarhice.

O domnisoara cocheta isi poate oglindi fata radioasa in metalul lucios al unui toaster, astfel reusind sa isi contureze ochii cu tus. Painea prajita merge deci bine cu frumusetea!

Un politist trebuie sa detina in afara de o sirena si un toaster pentru ca pauzele de pranz pe care si le ia departe de lumea infractiunilor grave sa fie mai placute si mai optimiste.

Iar toaster-ul sau ar trebui sa fie in forma de pistol, pentru a se pastra totusi conectat la ceea ce e important: legea si ordinea.
Intelegeti asadar: toata lumea merita propriul toaster sincronizat personalitatii lor.

Dar serios vorbind, indiferent de toaster si de Feng-Shui-ul bucatariei tale, painea HapiHap ramane aceeasi.

E atat de pufoasta si atat de usor de prajit, incat ne face pe toti sa avem in sfarsit un numitor comun, o esenta, un reper de neschimbat.

Lasata la dospit in mod natural aceasta paine se preteaza extraordinar oricarui tip de toaster sau chiar lipsei lui. Da, chiar lipsei lui! In plus, vine intr-o multime de variante si asta e o realitate imbucuratoare.

Citeste si:
Prețul la pâine, carne şi lapte a crescut în ultimul an.Cât de mult...
Prețul la pâine, carne şi...

Deci, te poti concentra pe achiztionarea unui aparat de prajit paine si ni se pare absolut firesc, avand in vedere ca atunci cand vine vorba despre paine nu trebuie sa iti bati capul deloc.

HapiHap iti face pofta de toaster-ul visurilor tale, dar mai ales iti face pofta de mancare! Intra pe www.hapihap.ro ca sa afli si mai multe lucruri interesante despre paine!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.