Numeroase echiaje ale politiei rutiere au iesit sa-i vaneze pe soferii care incalca regulile de circulatie. Zeci de soferi s-au ales deja cu amenzi.

[UPDATE] Razia s-a incheiat

Peste 800 masini au fost verificate de catre Politia Rutiera, dintre care aproximativ 100 de soferi au primit amenzi pentru viteza excesiva si nereguli tehnice la autovehicule. Razia a durat trei ore.

Potrivit politistilor, ingrijorator este faptul ca soferii circula pe drumuri publice cu autovehicule cu o stare tehnica precara, fiind constatate probleme la sistemele de franare, directie si iluminare. Totodata, peste 110 soferi au primit sanctiuni dupa ce au condus cu o viteza peste limita legala.

Aproximativ 20 de echipaje de politie au oprit selectiv masinile aflate in trafic pe DN1, dumuinica, politistii folosind zece radare pentru a-i depista pe cei care depasesc viteza legala, potrivit Realitatea.

"Urmarim prevenirea accidentelor de circulatie datorate in special principalelor cauze de producere a accidentelor adica viteza, depasirile neregulamentare, neacordarea de prioritate pietonilor. Se urmareste in primul rand valabilitatea documentelor conducatorilor auto si a autoturismelor pe care acestia le conduc. Sunt aici si reprezentanti ai Registrului Auto Roman, Autoritptii Romane care vor verifica si seriile de identificare a caroserie ale masinilor", a declarat Augustin Capalnas,inspector Politia Rutiera


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.