Opt perchezitii au loc in aceasta dimineata, in Bucuresti si judetul Braila, pentru prinderea unor hoti de masini. Sase persoane urmeaza sa fie ridicate si duse la audieri, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Gruparea este formata din sase persoane din Capitala si judetul Braila, care in lunile octombrie si noiembrie ar fi furat o masina de fabricatie straina si sase Dacii de tip vechi, a spus Christian Ciocan, relateaza MEDIAFAX.

Perchezitiile au loc in baza mandatelor emise de Parchetul Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti, urmand sa fie duse la audieri cele sase persoane suspectate de furt de masini.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a precizat ca doua dintre persoanele suspectate in acest caz au fost deja ridicate si duse la audieri la Serviciul Furturi Auto, urmand sa fie adusi si ceilalti suspecti
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.