Politisti din Timis, coordonati de procurori DIICOT, au descins joi dimineata in mai multe case din Timisoara si din localitatea Semlacu Mare, in cautarea unor persoane suspectate de proxenetism si trafic cu minore.

Potrivit anchetatorilor, perchezitiile simultane ale politistilor au avut loc in sase locuinte din Timisoara si Semlacu Mare, unde opera o retea de proxeneti care se ocupa si cu traficul de minore, relateaza MEDIAFAX.

In urma descinderilor, care au avut loc in cinci apartamente dintr-un imobil situat in Piata Traian din Timisoara si o casa din localitatea Semlacu Mare au fost duse la audieri, la sediul IPJ Timis, sase persoane suspectate de proxenetism si prostitutie, pe numele carora existau mandate de aducere, a informat Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Marinela Hotico.

"Politistii Biroului de Investigatii Criminale, Crima Organizata si DPIR, sub supravegherea procurorilor DIICOT, fiind in continuarea cercetarilor intr-un dosar privind savarsirea infractiunilor de prostitutie si proxenetism, au descins la doua adrese din judetul Timis - cinci apartamente dintr-un imobil situat in Piata Traian si o casa din Semlacu Mare - in vederea aducerii pentru audieri a mai multor persoane cercetate in acest dosar. In urma descinderilor sase persoane suspectate de proxenetism si prostitutie, pe numele carora existau mandate de aducere, au fost aduse la audieri"
, a afirmat acesta.

In cursul zilei deastazi ar mai putea fi aduse la audieri si alte persoane, actiunea politistilor si procurorilor DIICOT fiind inca in desfasurare.

Citeste si: Perchizitii in Capitala, Arges si Ilfov


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.