Un mar pe zi tine doctorul departe...si te ajuta sa pierzi kilogramele in plus!
Cercetatorii sunt convinsi ca merele sunt cea mai buna cura de slabire, deoarece ne ajuta sa slabim in mod natural. Merele contin pectina, o substanta organica vegetala, care ajuta organismul sa nu absoarba multa grasime, ajutand implicit la mentinerea unei greutati normale.

De asemenea, pectina este un inhibator al apetitului. In concluzie, foamea poate fi pacalita cu un mar , iar senzatia de satietate pe care acest fruct o da, se mentine pentru un timp indelungat.

Potrivit unui studiu, realizat in Brazilia, persoanele care au mancat un mar inainte de masa au pierdut in greutate cu 33% mai mult decat cei care nu au consumat mere, potrivit site-ului nowloss.com.


Totusi, nutritionistii ne sfatuiesc sa nu exageram si sa nu depasim un consum de 3-4 mere pe zi. Urmat timp de o luna, acest regim va duce la o scadere in greutate, in mod sanatos.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.