In 2011, vor fi favorizate de sansa 5 zodii. Afla care sunt acestea si cum vor resimti norocul pe plan sentimental si profesional.

Din punct de vedere astrologic, anul 2011 nu va fi atat de tumultos si surprinzator precum 2010, iar evenimentele care il traverseaza se anunta a fi mai putin bulversante.

Norocul nu va insoti insa in egala masura zodiile in anul care vine. Unele zodii se vor afla direct sub influenta norocului, in timp ce altele vor beneficia mai putin de binefacerile sale, fiind nevoite sa investeasca si sa munceasca mai mult pentru a ajunge acolo unde isi doresc.

  • Zodii norocoase

Taurii se vor numara printre cele mai norocoase zodii ale lui 2011 si vor avea parte de un an prolific din mai toate punctele de vedere. In ciuda crizei, ale carei efecte nu se vor atenua definitiv nici in 2011, Taurul reuseste sa isi gestioneze eficient veniturile si sa faca rost de surse suplimentare de bani. Investitiile taurului sunt cu noroc, afacerile sunt inspirate si de bun augur. Chiar si pentru cei care lucreaza intr-un domeniu mai putin spectaculos, imbunatatirea situatiei materiale si a statutului social va fi posibila.

Rac: 2011 se anunta a fi un an grozav si pentru nativii din Rac. In cariera, apar la orizont noi posibilitati, iar norocul va fi de partea acestor nativi, asigurandu-se ca munca le va fi rasplatita, iar recompensele vor fi pe masura eforturilor depuse. Indiferent de varsta sau locatie, schimbarile pentru Rac vin in 2011 mai ales pe plan profesional. Multi dintre Raci au in vederea posibilitatea reorientarii profesionale, iar deciziile pe care le vor lua din acest punct de vedere vor fi inspirate, de bun augur pentru evolutia viitoare a carierei lor.

Citeste in Garbo alte zodii norocoase in 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.