AEGEE Bucuresti indeamna studentii la comunicare pe tema deficientelor sistemului universitar romanesc, in cadrul proiectului Higher Education Days.

  • AEGEE Bucuresti sustine educatia superioara la standarde europene

Cu ce neajunsuri se lupta studentii? Cat de pregatiti sunt acestia pentru a intra pe piata muncii imediat dupa absolvire? Reprezinta sistemul universitar din Romania un mediu atractiv pentru ei?

Pentru a afla raspunsul la aceste intrebari, AEGEE Bucuresti organizeaza in perioada 26-28 noiembrie, la Casa Universitarilor, o serie de conferinte si workshopuri pe tema educatiei superioare in cadrul proiectului „Higher Education Days”.

Higher Education Days face parte dintr-un proiect mai amplu, la nivel european. Timp de trei zile, studentii vor avea posibilitatea sa-si exprime opiniile cu privire la sistemul superior romanesc, dar si sa gaseasca solutii in urma dezbaterilor pe teme precum tipologia sistemelor de invatamant superior din Europa, metode alternative de invatare sau rolul motivatiei in procesul de invatare.

Ulterior, toate concluziile vor fi incluse intr-un memorandum ce va fi inaintat Parlamentului European si Agentiei Executive pentru Educatie, Audiovizual si Cultura. AEGEE Bucuresti propune 35 de workshopuri sustinute de moderatori cu experienta in domeniul educatiei.

Participantii se pot inscrie completand formularul de aplicatie disponibil la adresa aegee-bucuresti.ro, iar pe site-ul Higher Education Days se poate completa, de asemenea, un chestionar referitor la sistemul de invatamant superior din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.