Un barbat a anuntat, miercuri, prin numarul unic de urgenta 112, ca exista o bomba la una dintre gurile de metrou de la statia Obor, aceasta fiind blocata pentru verificari.

Alarma cu bomba de la una dintre intrarile in statia de metrou Obor a fost falsa, politistii facand cercetari pentru a-l identifica si prinde pe barbatul care a facut sesizarea la numarul 112, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan.

Echipa de interventie de la serviciul Pirotehnic a incheiat verificarile la gura de metrou si in apropierea acesteia, nefiind gasita nicio bomba, a spus Christian Ciocan.

Politistii fac acum cercetari pentru a-l identifica si prinde pe barbatul care a sunat la 112 si a anuntat existenta unei bombe. Acesta risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare, daca anuntul a fost facut in scop terorist, sau amenda de 10.0000 de lei, daca a vrut sa faca o farsa, a precizat Ciocan.

Barbatul a sunat in jurul orei 8.50 la numarul unic de urgenta 112, de la un telefon public din Sectorul 2 al Capitalei, spunand ca la gura de metrou din zona Colentina - Stefan cel Mare a fost amplasata o bomba, a mai spus Christian Ciocan.

Politistii de la Serviciul Pirotehnic au mers imediat la fata locului si au blocat gura de metrou de la statia Obor, din zona Colentina - Stefan cel Mare, pentru a face verificari. Circulatia metroului nu a fost intrerupta pe perioada verificarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.