Romania se regaseste printre 25 de tari amenintate de o criza alimentara.
Romania se regaseste intr-un grup de 25 de tari care ar putea fi lovite de o criza alimentara, alaturi de tarile cu cea mai numeroasa populatie de pe glob, China si India, dar si de tari vecine precum Bulgaria si Ucraina, conform unui studiu japonez preluat de publicatia Business Insider.

Din acest grup al tarilor amenintate de perspectiva unei crize a alimentelor mai fac parte Venezuela, Vietnam, Tunisia, Republica Dominicana, Libia, Filipine, Egipt, Algeria sau Maroc, citeaza Agerpres.

Lista tarilor care ar putea trece printr-o criza economica a fost alcatuita de autoritatile japoneze. Astfel, China, oferita drept exemplu, se confrunta cu un inceput de inflatie care are un impact asupra preturilor de consum. Aceste preturi sunt in crestere, fapt care il loveste pe consumatorul chinez cu o "directa" in stomac, apreciaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.