Vasile Marica a fost reales, vineri, in functia de presedinte al Aliantei "Sed Lex", in cadrul Congresului organizatiei sindicale, care se desfasoara la Sibiu.
Vasile Marica a declarat corespondentului MEDIAFAX, la incheierea intalnirii, ca "si-a recapatat vigoarea si poate sa se reapuce de lupta cu Guvernul".

El a spus ca si-a depus mandatul, in urma cu cateva saptamani, in fata colegilor sai si a cerut o dezbatere legata de ce greseli a facut, cerandu-le sa decida daca accepta candidatura sa in continuare.

"Daca inainte am crezut ca oamenii nu mai au incredere in mine, acum mi-am recapatat vigoarea si pot sa ma reapuc de lupta cu Guvernul, in continuare", a spus Marica.

El a fost reales, vineri, presedinte al Aliantei "Sed Lex", cu votul majoritatii delegatilor prezenti la Congresul care se desfasoara la Sibiu. El a declarat ca a mai avut trei contracandidati, dar acestia si-au retras candidaturile pe parcursul sedintei.

Liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, anunta, in 16 octombrie, in perioada protestelor angajatilor de la Finante, ca si-a depus mandatul de lider de sindicat.

"Mi-am dat demisia de onoare, pentru ca nu am reusit sa manageriez bine protestul. Am oprit o actiune superba care mergea foarte bine. O colega mi-a spus sa nu oprim protestul pentru ca astia nu se vor tine de cuvant, dar eu am oprit-o", spunea Marica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.