Un angajat al TVR s-a spanzurat, joi dimineata, in subsolul televiziunii, potrivit lui Bogdan Oprita, coordonatorul serviciului SMURD.
Barbatul, in varsta de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Directiei Tehnico-Administrative, a murit in subsolul turnului TVR, potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor fiind vorba de o sinucidere prin spanzurare.

"Un coleg din TVR, in varsta de 45 de ani, angajat ca electromecanic de ascensoare al Directiei Tehnico-Administrative, a incetat din viata astazi dimineata (joi, n.r.), in subsolul turnului TVR. Potrivit primelor indicii venite din partea anchetatorilor, este vorba de o sinucidere prin spanzurare, din motive personale",
au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii TVR.

Televiziunea Romana "va oferi sprijin material familiei care trece prin aceasta grea incercare si este alaturi de aceasta".

Bogdan Oprita, coordonatorul SMURD Bucuresti, a spus ca echipa SMURD s-a deplasat joi dimineata la sediul TVR si a constatat decesul barbatului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.