Primavara in toata tara: La munte au inflorit magnoliile, iar la mare este vreme de plaja. Afla cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Si astazi s-au inregistrat temperaturi de primavara in toata tara, desi suntem la mijlocul lunii noiembrie. La munte au inflorit magnoliile, in timp ce la mare oamenii au facut plaja, iar apa a fost calda. Constantenii spun ca anul trecut, in aceeasi perioada, isi pregateau masinile pentru ninsori.

La Brasov, trandafirii sunt in floare, iar localnicii spun ca nu isi amintesc de o astfel de vreme in aceasta perioada. Meteorologii spun ca vremea va ramane calda cel putin in urmatoarele zile.

Astfel, miercuri vremea ramane calda pentru aceasta data, dar norii se inmultesc si vor acoperi temporar cerul in cea mai mare parte a tarii, iar spre seara vor aparea si ploi frecvente in jumatatea vestica si pe arii restranse in celelalte regiuni. La amiaza, temperaturile ajung pana la 22 de grade, potrivit Realitatea.

Joi, cerul va fi temporar noros si va ploua local in nordul, in centrul si in estul tarii, dar vremea va fi in continuare mai calda decat in mod obisnuit. Maximele prognozate sunt intre 12 si 20 de grade.

In Bucuresti, desi mercurul nu se mai avanta in termometre la fel de mult, vremea ramane calda, cu 18 grade la orele amiezii. Norii acopera temporar cerul, insa doar in prima parte a zilei mai sunt conditii sa ploua slab.

Citeste si: Romania, lovita de o a doua primavara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.