Noua persoane au fost ridicate, marti, pentru audieri, intr-un dosar de furturi auto si obiecte de lux, in urma perchezitiilor politistilor in mai multe locatii din Bucuresti si sase judete din tara.

Purtorul de cuvant al Politiei Capitalei, comisar Christian Ciocan, a declarat ca se deruleaza 21 de perchezitii in acest caz, urmand ca dupa audieri sa se stabileasca calitatea procesuala a celor ridicati in urma descinderilor, relateaza MEDIAFAX.

Oficialul a precizat ca perchezitiile au loc in judetele Valcea, Vrancea, Calarasi, Constanta, Bacau, Arges si in Capitala.

Cele noua persoane suspecte au fost duse la sediul Serviciului Furturi Auto din Capitala. Acestea ar fi membre ale unor retele care ar fi furat cel putin noua masini de lux marca BMW.

Ancheta este coordonata de procurori ai Parchetului Tribunalului Bucuresti, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca retelele de hoti vizate de perchezitiile de marti au ramificatii si in afara tarii.

Actiunea are loc la scurt timp dupa intalnirea anuala a sefilor de politie din capitale europene de la Bucuresti, la care au participat sapte oficiali din UE. La aceasta conferinta, una din temele abordate a fost combaterea furturilor internationale de autoturisme de lux
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.