Peste 30.000 de studenti au acces gratuit la concerte, muzee, teatre si opera, la Festivalul Unifest.

Peste 30.000 de studenti din 17 centre universitare din toata tara au acces gratuit la concerte, muzee, spectacole de teatru si opera, precum si la film, in cadrul celei de-a noua editii a Festivalului Unifest, desfasurat intre 15 si 25 noiembrie, sub sloganul "Distractie gratis, nu degeaba".

Startul celei de-a noua editii a fost dat, luni, printr-un flashmob in Piata Universitatii din Capitala, potrivit MEDIAFAX.

Presedintele Uniunii Nationale a Studentilor (USR), Andrei Botez, a declarat, luni, cu ocazia lansarii festivalului, ca estimeaza ca aproximativ 60.000 de studenti vor participa la manifestarile din aceasta perioada. Studentii pot participa, incepand de luni, la evenimentele culturale si concursurile organizate de USR, cea mai mare atractie fiind un concert ce va avea loc la Sala Palatului.

  • Peste 30.000 de studenti vor primi bilete gratuite pentru teatru, opera, opereta, muzee si Ateneul Roman

Reprezentantul Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Sorin Moldovan a declarat ca ANST sustine aceste evenimente, care aduc un plus de valoare societatii civile prin implicarea studentilor.

Organizat in 17 centre universitare, in perioada 15-25 noiembrie, festivalul reuneste o serie de evenimente culturale, academice, sociale si sportive de care beneficiaza gratuit studentii din toata tara.

In cadrul Festivalului Unifest vor avea loc Campania Nationala de Donare de Sange, Campionatul National de Fotbal dintre facultati, Mega Concert la Sala Palatului, concursul de Miss Unifest Romania, precum si conferinte, dezbateri si traininguri.

Partenerii celei de-a IX-a editii a Festivalului Unifest sunt Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Primaria Capitalei.

Citeste si:
4 motive pentru care angajații încep să se întoarcă în spațiile de...
4 motive pentru care...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.