Invinuirea vine din partea procurorilor invinuiti sau a martorilor audiati in ancheta privind transferurile de terenuri dintre europarlamentar si Ministerul Apararii.

Acum, dosarul este la Inalta Curte unde intreaga afacere va fi judecata de magistrati.

Anumiti oameni au declarat ca finantatorul Stelei a dus bani la sacosa unor reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale. Se intampla dupa ce MApN avizase favorabil schimbul de terenuri.

Ion Sandulescu, unul dintre inculpati, povesteste: "Numitul Becali George i-a trimis colonelului Preda 100 milioane sponsorizare pentru un memorial al aviatiei. Eu, in prima faza, nu am fost de acord cu suma de bani, dar, in urma discutiilor purtate cu generalul Cioflina Dumitru care mi-a spus "sa nu fiu fraier, sa accept banii si sa-i bag intr-un cont la o banca, ca sponzorizare" am acceptat suma de bani, scrie Realitatea.

Un alt martor din dosar, Mihai Iliescu, a facut marturisiri interesante: ”Gen. Sandulescu mi-a relatat o imprejurare cand acesta impreuna cu alte cadre militare se afla la ferma Rosia, loc in care a sosit si Becali George, iar acesta pur si simplu le-a aruncat si sacosa in care, ulterior, am aflat ca se afla o suma importanta de bani -100 milioane de lei. "


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.