Filarmonica "George Enescu" anunta Gala "Clasic e Fantastic" sambata, la Ateneul Roman

Evenimentul are scop filantropic si face parte din programul de educatie muzicala "Clasic e Fantastic", pentru copii si tineri de la patru la 20 de ani, potrivit Agerpres.

Desfasurat in perioada noiembrie 2010 - iunie 2011, programul include organizarea a 16 concerte, dintre care opt vor avea loc in Sala Mare a Ateneului Roman, cu concursul Orchestrei simfonice a Filarmonicii "George Enescu", dirijata de Ilarion Ionescu Galati si Horia Andreescu.

Alte opt concerte-spectacol vor avea loc in Sala de opera a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti (UNMB), reunind actori, papusari, cantareti, studenti ai UNMB si membrii ai Orchestrei Filarmonicii "George Enescu".

Programul, la realizarea caruia isi vor da concursul peste 100 de artisti, vine in beneficiul celor 10.000 de copii si tineri care pot avea acces gratuit la toate evenimentele organizate sub genericul "Clasic e Fantastic". Intrarea se va face pe baza de invitatii,


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.