Meteorologii anunta vreme deosebit de calda pentru acest weekend in aproape toata tara.

Vremea frumoasa a inceput inca de astazi, cu maxime termice peste cele normale in aceasta perioada, de pana la 22 grade. In weekend contam de asemenea pe vreme deosebit de calda in aproape toata tara.

Sambata, cerul va fi senin, cu vant slab pana la moderat, iar maximele prognozate de catre meteorologi vor porni de la 13, 15 grade in estul Transilvaniei, pana la 23 de grade in Lunca Dunarii, potrivit Realitatea.

Si in Capitala vremea va fi mult mai calda decat este in general in a doua jumatate a lunii noiembrie, cu maxime de 20 de grade.

Duminica, vremea se mentine in general frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime prognozate se situeaza intre 15 si 23 de grade, cu cele mai mari valori in sud-estul Munteniei.
In Capitala, dimineata vor fi conditii de ceata, dar la amiaza temperaturile vor ajunge pana la 22 de garde.

Weekendul la munte se anunta o alegere inspirata, pentru ca vremea va fi frumoasa in toate masivele, cu nori putini si vant mai potolit.

Vremea in orasul tau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.