Un adolescent in varsta de 17 ani a murit in noaptea de miercuri spre joi dupa ce a fost accidentat de o masina a Politiei, intr-o intersectie din Drobeta Turnu Severin. Potrivit primelor date, echipajul era in misiune.

Soferul, un agent din cadrul Politiei municipiului Drobeta Turnu Severin, facea parte dintr-un echipaj care se deplasa la o sesizare venita prin numarul unic de urgenta 112.

" Echipajul avea semnalele luminoase pornite, iar din primele cercetari tanarul ar fi traversat prin loc nepermis, la aproximativ doi metri de trecerea de pietoni"
, a declarat Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, inspectorul Nicolae Lohon.

Martorii au declarat insa ca accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, echipajul care a ajuns la fata locului l-a gasit pe tanar in stop cardiorespirator. S-au efectuat manevrele de resuscitare, insa acesta nu a mai putut fi salvat, declarandu-se decesul.

In urma accidentului, politistul este cercetat pentru ucidere din culpa. In cazul in care va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa cu inchisoarea intre unu si cinci ani si suspendarea din functie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.