O femeie de 31 de ani a fost injunghiata mortal in gat, de catre sotul ei, intr-un autobuz cu calatori al Regiei locale de transport din municipiul Brasov. Incidentul s-a petrecut luni seara.

Lucia Nagy, in varsta de 31 de ani, iesise de la serviciu si se afla in autobuzul 28 al Regiei Autonome de Transport Brasov, care circula dinspre municipiu spre localitatea Ghimbav, unde locuia, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Brasov, relateaza MEDIAFAX.

Sotul acesteia, Janos Nagy, in varsta de 33 de ani, a urcat in autobuz pe traseu si a injunghiat-o de mai multe ori in gat cu un cutit de bucatarie. In urma loviturilor, femeia a murit pe loc. Se pare ca barbatul a recurs la acest gest pentru a se razbuna pe sotia sa, care il parasise in urma cu o saptamana
.

"Am fost sesizati, luni in jurul orei 18.00, de soferul autobuzului, iar o echipa de la Sectia 2 Politie Brasov a ajuns la locul cu pricina in aproximativ doua minute. Suspectul nu a opus rezistenta, fiind retinut si condus la audieri, urmand a fi cercetat pentru omor", a adaugat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov.

Potrivit politistilor brasoveni, in autobuz mai erau opt calatori, care au fost preluati de doua masini de Politie pentru audieri, fiind considerati martori in acest caz.

Cei doi soti aveau patru copii, doi baieti si doua fetite. Minoriii urmeaza sa fie preluati de Protectia Copilului, potrivit PROtv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.