Primul spital privat din vestul tarii, Athena Hospital, din Timisoara, a inaugurat Centrul de fertilizare in vitro si infertilitate.

"Vom aplica cele mai evoluate metode de fertilizare in vitro, avand drept scop diagnosticarea si rezolvarea tuturor problemelor determinate de infertilitate. Scopul nostru principal este acela de a indeplini dorinta perechilor infertile de a se bucura de un copil sanatos", a declarat prof. dr. Konstantinos Giatras, coordonatorul centrului, potrivit AGERPRES.

Potrivit acestuia, Centrul de fertilizare in vitro si infertilitate a fost dotat cu aparatura de cea mai inalta tehnologie, care contribuie in mod deosebit la succesul metodelor folosite.

Giatras a subliniat ca pentru organizarea centrului au fost selectati cei mai buni medici specialisti, cu o deosebita experienta clinica, si medici specialisti in medicina prenatala, atat din Romania, cat si din strainatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.