Un muncitor roman care lucra la negru pe un santier din Roma a fost batut de proprietarii firmei la care muncea pentru ca a cerut restantele salariale, autoritatile italiene declansand o ancheta in acest caz.

"Munceam la negru si nu imi mai dadusera banii de patru zile. Cand am cerut banii, in total 240 de euro, m-au batut", afirma romanul in varsta de 30 de ani, scrie Corriere della Sera, in editia online.

Muncitorul a primit pumni in fata, in torace si lovituri cu picioarele pentru ca a indraznit sa ceara restantele salariale patronilor - tata si fiu - ai unei firme de constructii care lucreaza la restaurarea unei cladiri in zona Cassia din Roma, transmite MEDIAFAX.

Cazul a fost descoperit in cadrul controalelor efectuate de autoritatile italiene pe santierele din Roma, unde lucreaza la negru multi imigranti si unde in ultimii sapte ani 82 de muncitori au murit din cauza nerespectarii normelor de protectie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.