Sase porturi turistice cu zeci de ambarcatiuni, laturi de plaje, piscine, 12 debarcadere, amfiteatre cu scene plutitoare si trasee pentru biciclisti si skateri, toate acestea vor face parte din circuitele turistice de pe lacurile Floreasca si Tei.

Planul de amenajare a celor doua lacuri din Bucuresti prevede construirea a sase porturi pentru ambarcatiuni de mici dimensiuni, 12 debarcadere si a doua amfiteatre cu scene plutitoare. De asemenea, vor fi amenajate zone de plaja si piscine, potrivit unui proiect al Administratiei Lacuri si Parcuri, scrie Realitatea.

Mai mult, parcurile vor fi dotate cu trasee pentru biciclete si zone de skating, iar turistii urbani vor putea folosi parcarile special construite sii vor avea acces la retea de internet wireless.

Proiectul de amenajare turistica a celor doua lacuri ar putea costa aproximativ 20 de milioane de euro, din care 60% vor proveni de la bugetul local, iar restul din fonduri europene. In ultimii ani, cele doua lacuri au fost lasate in paragina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.